Maarten Kleyne maakt effectieve websites.

Van concept tot succesvol eindresultaat.

Effectieve websites voor web en mobiel

Dit is een zorgvuldig proces waarin de optimale raakvlakken van ontwerp, webtechnologie, online marketing en ondernemen gevonden worden, die ook nog eens het beste bij jouw zakelijke doelen en de gewenste gebruikerservaring van je klanten passen.

De verschillende middelen zoals web, mobiel en online marketing vormen een geheel. Het gaat niet alleen om een goede vindbaarheid in Google. Of om een mooie website. Het moet elkaar versterken. Het is allemaal onderdeel van jouw online succes. En Maarten Kleyne heeft daar alle ervaring en expertise voor in huis.

Vraag vrijblijvend advies → voor (meer) online succes

Meer dan 30 ondernemers kozen Maarten Kleyne voor meer online succes. Bekijk enkele resultaten.

Alle expertise in huis.

Met een conversiegerichte mentaliteit biedt Maarten Kleyne een hoog kwaliteitsniveau in de ontwikkeling en optimalisatie van websites. Van concept tot succesvol eindresultaat.

Ontwikkeling en optimalisatie van websites

Strategie en creatie

Focus op de juiste resultaten

Online succes start met een doelgerichte strategie. Met andere woorden; wat zijn je zakelijke doelen en hoe ga je die online bereiken? Dat vormt de basis voor een effectieve website en sterke online herkenbaarheid.

Voor web en mobiel

Handig; één website, voor alle apparaten.

Pas je aan naar de klant en het medium. Kies voor een website die optimaal bereikbaar is, op ieder beeldscherm. Laat een voor mobiele apparaten geoptimaliseerde website ontwikkelen.

Optimalisatie

Ga voor nog meer resultaat

Blijf succesvol met zichtbaar resultaat. Van beter gevonden worden in Google en de andere zoekmachines, tot het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid van je site.