Responsive webdesign

Eén website, voor alle apparaten. Dat is wel zo makkelijk…

Zoekmachine optimalisatie Veenendaal

Blijf optimaal bereikbaar met een schaalbare website. Laat een voor alle apparaten (computers, tablets en smart phones) geoptimaliseerde website ontwikkelen. Eén en dezelfde website. Maar dan wel een hele bijzondere. Namelijk een website die zich aanpast aan het apparaat waarop die bekeken wordt en het bijhorende gedrag van de bezoeker.

Het scheelt je ook in onderhoud. Je hoeft namelijk maar één website te vullen. Geen losse applicatie(s) en/of extra mobiele site. Geen lastige constructies voor de zoekmachines of de mensen die je website (willen) delen. Gewoon één website, die op heel veel verschillende apparaten effectief blijft.

  • één effectieve website
  • optimaal op allerlei apparaten
  • voor meer online succes

Vraag vrijblijvend advies → voor een effectieve responsive website

Meer dan 30 ondernemers kozen Maarten Kleyne voor een responsive webdesign. Bekijk enkele resultaten.

Pas je aan naar de klant en het apparaat voor meer resultaat.

Responsive website laten maken

Mobiele apparaten zijn in opkomst en hebben zeer uiteenlopende groottes en resoluties. Er wordt voorspeld dat er in 2014 meer mensen via een mobiel apparaat op het internet zullen surfen dan via een gewone computer.

Daardoor is er geen standaard beeldschermresolutie meer waarvoor ontworpen kan worden. Geen standaard ‘maat’ voor een website. En dat is helemaal niet erg. Het biedt juist kansen. Dat is precies waar responsive webdesign goed voor is. Om het meeste te halen uit alle bezoekers die jouw site met verschillende apparaten bezoeken.

Ontdek waar de kansen liggen →


Responsive websites Veenendaal

Passend en effectief voor iedereen.

Een responsive website past zich aan naar de beeldschermresolutie en de gewenste gebruikerservaring van je klant. Loop geen klanten of verkopen mis, laat een website ontwikkelen die op alle apparaten effectief is. Passend bij jouw zakelijke doelen.

Hoe presteert jouw site op een mobiel apparaat, liggen daar nog kansen?
Laten we daar eens, geheel kosteloos, samen naar kijken. Neem vrijblijvend contact op.

Nog een paar voordelen van responsive webdesign:

Oftewel: één website, die op heel veel verschillende apparaten en schermresoluties effectief blijft.

Wil je precies weten hoe responsive webdesign het online succes van jouw onderneming kan ondersteunen? Vraag vrijblijvend advies →