Maarten Kleyne maakt bedrijven online succesvol.

Vertrouwd door ondernemers zoals jij.

Van lokale ondernemers tot grotere landelijke organisaties, meer dan 30 bedrijven kozen Maarten Kleyne voor online succes. Bekijk hieronder een paar van de resultaten.

Wunderink Verzekeringen website Riders of the Universe website Roelofsen Bloemen website Zandschulp Zonwering website Rinie Kappers website Heeren van de Wijn website Erik Wiegers website Thijs Brouwers website Pro-Q info systems website

Wat andere ondernemers zeggen:

Michael Tan,

Maarten heeft een goede kijk op wat wel of niet kan, stelt prioriteiten en komt zijn afspraken na. Hij is flexibel, communiceert goed, kan snel schakelen en is snel thuis in branche specifieke zaken. Maarten komt met goede, praktische oplossingen en gaat voor maximaal resultaat, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Projecten worden netjes op tijd opgeleverd. Ook de nazorg is goed geregeld.

Michael Tan, Pro-Q info systems

Fotograaf,

Mijn site is echt op maat gemaakt. Samen zijn we het ontwikkelproces in gegaan en Maarten heeft daarbij goed geluisterd naar mijn wensen en deze aangevuld met goede adviezen. Ik ben geheel tevreden met de uitkomst.

Fotograaf, Thijs Brouwers

Rinie Demoet,

Maarten Kleyne heeft voor Rinie Kappers een nieuwe website gerealiseerd. Het is een website geworden waar ik zeer trots op ben en waar onze klant ook erg over te spreken zijn. Maarten luistert niet alleen naar je maar weet datgene wat je bedoelt ook haarfijn in beeld te brengen. Naar aanleiding van deze ervaring mocht Maarten ook de website voor “Slimknippen” realiseren. Ik hoop nog vele leuke opdrachten samen met Maarten te mogen maken.

Rinie Demoet, Rinie Kappers