Bel 085 - 401 49 27

Maarten Kleyne maakt bedrijven online succesvol.

Vertrouwd door ondernemers zoals jij.

Van lokale ondernemers tot grotere landelijke organisaties, meer dan 30 bedrijven kozen Maarten Kleyne voor online succes. Bekijk hieronder een paar van de resultaten.

Zandschulp Zonwering website Roelofsen Bloemen website Rinie Kappers website Wunderink Verzekeringen website Thijs Brouwers website Riders of the Universe website Erik Wiegers website Pro-Q info systems website Heeren van de Wijn website

Wat andere ondernemers zeggen:

Rinie Demoet,

Maarten Kleyne heeft voor Rinie Kappers een nieuwe website gerealiseerd. Het is een website geworden waar ik zeer trots op ben en waar onze klant ook erg over te spreken zijn. Maarten luistert niet alleen naar je maar weet datgene wat je bedoelt ook haarfijn in beeld te brengen. Naar aanleiding van deze ervaring mocht Maarten ook de website voor “Slimknippen” realiseren. Ik hoop nog vele leuke opdrachten samen met Maarten te mogen maken.

Rinie Demoet, Rinie Kappers

Herman van Lent, IVI Veenendaal B.V.

Wij hebben nieuwe designs voor onze websites gekregen en deze werden door Maarten Kleyne ook direct geoptimaliseerd voor Google zodat de vindbaarheid enorm is verbeterd.

Herman van Lent, IVI Veenendaal B.V.

Ronald Waasdorp,

Maarten heeft onze website www.upgrade.nu gebouwd. Dat kunnen er meer. Wat Maarten bijzonder maakt is dat er mogelijkheden en oplossingen zijn voordat er vragen zijn. Dat kan alleen om dat hij zich daadwerkelijk inleefde in onze situatie, onze (potentiƫle) klanten en gebruikers. Dat maakt hem uniek. Ook een goede websitebouwer nodig?

Ronald Waasdorp, Upgrade.nu (ROCA12)