Bel 085 - 401 49 27

Maarten Kleyne maakt bedrijven online succesvol.

Vertrouwd door ondernemers zoals jij.

Van lokale ondernemers tot grotere landelijke organisaties, meer dan 30 bedrijven kozen Maarten Kleyne voor online succes. Bekijk hieronder een paar van de resultaten.

Rinie Kappers website Heeren van de Wijn website Zandschulp Zonwering website Pro-Q info systems website Erik Wiegers website Roelofsen Bloemen website Wunderink Verzekeringen website Riders of the Universe website Thijs Brouwers website

Wat andere ondernemers zeggen:

Ronald Waasdorp,

Maarten heeft onze website www.upgrade.nu gebouwd. Dat kunnen er meer. Wat Maarten bijzonder maakt is dat er mogelijkheden en oplossingen zijn voordat er vragen zijn. Dat kan alleen om dat hij zich daadwerkelijk inleefde in onze situatie, onze (potentiële) klanten en gebruikers. Dat maakt hem uniek. Ook een goede websitebouwer nodig?

Ronald Waasdorp, Upgrade.nu (ROCA12)

Margaret Takkebos,

Maarten heeft onze website www.fremazonwering.nl ontworpen en gebouwd. Maarten is zeer vakkundig en komt met goede ideeën. Hij denkt met je mee en gaat ervoor om het beste uit je website te halen. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking!

Margaret Takkebos, FREMA Zonwering

Erik Wiegers,

Ik kan Maarten van harte aanbevelen voor het maken en/of verbeteren van uw website. Voor zowel marketing, ontwerp en techniek een prima partij. Verder is Maarten erg secuur en gewoon een prettig persoon om mee samen te werken.

Erik Wiegers, Studio Wiegers