Bel 085 - 401 49 27

Maarten Kleyne maakt bedrijven online succesvol.

Vertrouwd door ondernemers zoals jij.

Van lokale ondernemers tot grotere landelijke organisaties, meer dan 30 bedrijven kozen Maarten Kleyne voor online succes. Bekijk hieronder een paar van de resultaten.

Heeren van de Wijn website Zandschulp Zonwering website Erik Wiegers website Riders of the Universe website Rinie Kappers website Wunderink Verzekeringen website Roelofsen Bloemen website Thijs Brouwers website Pro-Q info systems website

Wat andere ondernemers zeggen:

Wessel Teune, Heeren van de Wijn

Wij hebben een nieuw ontwerp voor onze webwinkel gekregen en die is ook geoptimaliseerd voor Google zodat we veel beter gevonden worden. Ook op op de iPad werkt hij fantastisch! Eerder verkochten we bijzonder weinig via de webwinkel, maar nu stromen de verkooporders binnen!

Wessel Teune, Heeren van de Wijn

Fotograaf,

Mijn site is echt op maat gemaakt. Samen zijn we het ontwikkelproces in gegaan en Maarten heeft daarbij goed geluisterd naar mijn wensen en deze aangevuld met goede adviezen. Ik ben geheel tevreden met de uitkomst.

Fotograaf, Thijs Brouwers

Rinie Demoet,

Maarten Kleyne heeft voor Rinie Kappers een nieuwe website gerealiseerd. Het is een website geworden waar ik zeer trots op ben en waar onze klant ook erg over te spreken zijn. Maarten luistert niet alleen naar je maar weet datgene wat je bedoelt ook haarfijn in beeld te brengen. Naar aanleiding van deze ervaring mocht Maarten ook de website voor “Slimknippen” realiseren. Ik hoop nog vele leuke opdrachten samen met Maarten te mogen maken.

Rinie Demoet, Rinie Kappers