Zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie Veenendaal

Iedereen wil goed gevonden worden. Zowel in Google als de andere bekende zoekmachines. Met een hoog kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van je website kom je al een heel eind. Door vanaf het begin al rekening te houden met de eisen die zoekmachines stellen aan een website. Niet achteraf maar gewoon meteen goed.

Maarten Kleyne legt daarbij de nadruk op “organische” resultaten: een natuurlijke vindbaarheid zonder de zoekmachines daarvoor te betalen. Standaard goed gevonden worden, op een betaalbare manier.

  • beter gevonden worden
  • voor kleine en grote ondernemers
  • zonder dure trucjes

Vraag vrijblijvend advies → voor een betere vindbaarheid

Meer dan 30 ondernemers kozen Maarten Kleyne voor zoekmachine optimalisatie. Bekijk enkele resultaten.

Eerlijke zoekmachine optimalisatie

Het onderwerp “zoekmachine optimalisatie” is voor sommigen maar vage hocus-pocus, er bestaat soms veel onwetendheid over. Dat geeft dubieuze ‘SEO bedrijfjes’ helaas de gelegenheid om anderen voor de gek te houden. Maarten Kleyne speelt liever open kaart. Daar komen we samen een stuk verder mee. Kies vandaag nog voor duidelijkheid.


SEO natuurlijke vindbaarheid

Neem bijvoorbeeld de “organische” resultaten.

Daar wordt de standaard ofwel natuurlijke vindbaarheid van een website mee bedoeld. De niet betaalde posities die je site in de zoekmachines heeft. Daar hoef je de zoekmachines niet voor te betalen. Dat gebeurt ‘vanzelf’ als je website op de juiste manier opgezet is.

Adverteren via Google AdWords is een tegenhanger in de vorm van betaalde resultaten. Dat kan in sommige gevallen helpen, maar dan vooral pas als de basis voor organische resultaten goed in orde is. In dat geval kan het elkaar zelfs enorm versterken.

Wordt jouw site organisch goed gevonden, of alleen via betaalde advertenties?

Ontdek waar de kansen liggen → geheel vrijblijvend SEO advies

Zoekmachine optimalisatie is een middel. Net als adverteren.

Het is allemaal onderdeel van je strategie voor online succes. Bovenaan staan in de zoekmachines hangt volledig af van de kwaliteit en opzet van je website. (En een beetje geduld…)

Zoekmachine optimalisatie Veenendaal

Goed gevonden worden is natuurlijk mooi, maar het levert niet perse directe resultaten op. Vraag jezelf het volgende eens af: Al trek je er duizenden extra bezoekers mee, als het nergens toe leid; wat heb je er dan echt aan?


Haal het meeste uit je bezoekers: laat zoekmachine optimalisatie een onderdeel zijn van een resultaatgerichte website strategie. Maarten Kleyne heeft daar alle ervaring en expertise voor in huis.

Vraag vrijblijvend advies →